Παρασκευή 16 Μαΐου 2008

OM take 4 ~ Operation Plant your seeds!

Μια συντονισμένη προσπάθεια της Κοινωνίας της Έριδος

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

ΑΛΥΣΙΔΩΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ 136.400 ΚΙΛΑ ΑΛΥΣΙΔΕΣ! Στο μεταξύ ? φυτέψτε τους σπόρους σας.

Αν πολλοί από αυτούς που θα λάβουν αυτό το γράμμα φυτέψουν μερικούς σπόρους και το λάβουν πολλά άτομα, τότε θα φυτευτούν πολλοί σπόροι. Φυτέψτε τους σπόρους σας.

Στα πάρκα. Στα οικόπεδα. Στα δημόσια παρτέρια. Στο δημαρχείο. Οπουδήποτε. Οποτεδήποτε. Ή ξεκινήστε μια φυτεία στην ντουλάπα σας (θα χρειαστεί να το ψάξετε λίγο πρώτα αυτό). Η συνήθης πρακτική είναι να μουλιάσετε τους σπόρους για μια μέρα και να φυτέψετε 5, σε βάθος περίπου 5 εκατοστών. Μην ανησυχείτε πολύ για τον καιρό, ξέρουν πότε είναι λάθος ο καιρός και θα προσπαθήσουν να περιμένουν τη φύση. Μην τους μουλιάσετε αν είναι χειμώνας. Οι σπόροι είναι μια πολύ υγιής μορφή ζωής και θέλουν πάρα πολύ να μεγαλώσουν και να ανθήσουν. Μερικοί όμως χρειάζονται τη βοήθεια του ανθρώπου για να ξεκινήσουν. Φυτέψτε τους σπόρους σας.

Κάντε μερικά αντίγραφα αυτού του γράμματος (5 θα ήταν μια χαρά) και στείλτε τα στους φίλους σας. Προσπαθήστε να τα στείλετε σε διάφορες πόλεις, ακόμα και σε διαφορετικές χώρες. Αν πάλι δε θέλετε, τότε δώστε το γράμμα αυτό σε κάποιον άλλο που ίσως να θέλει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ
Στον μύθο πως αν πετάξεις ένα αλυσιδωτό γράμμα θα σου συμβούν διάφορες καταστροφικές, αποτρόπαιες και απερίγραπτες συμφορές. Με εξαίρεση βεβαίως αν δείτε τα πράγματα από την οπτική γωνία των σπόρων σας.

~ Πρωτοεμφανίστηκε στο Principia Discorhttp://en.wikipedia.org/wiki/Principia_Discordiadia

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Unknown είπε...

afhna ena wraio sxolio alla de me afhse... oust...

Ανώνυμος είπε...

Τρομερό!
Αρχίζω να το εφαρμόζω και να το εξαπλώνω.

Unknown είπε...

http://www.lifo.gr/now/world/67253

!!!!