Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

"Η μεγαλύτερη συνωμοσία, είναι η συνωμοσία των Ηλιθίων"




13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

;)
Τεράστιος.
Keep posting.

alX είπε...

Σκοπεύω να συνεχίσω το walkthrough στο Prometheus Rising, αλλά θα γίνει σε λίγο καιρό, μόλις ολοκληρωθούν κάποια πρότζεκτ.
Thanks for reading.

Unknown είπε...

Η δυϊκότητα μας, είναι η δύναμη μας.
Hail Eris.

alX είπε...

Δυϊκότητα το λιγότερο, κατάσκοπε.
"Κόλαση" είναι να μην έχεις επιλογές. Κάπου το είχα διαβάσει αυτό, αλλά δε θυμάμαι που... Δεν πειράζει, το κλέβω ούτως ή άλλως.

Ανώνυμος είπε...

:)
Μου άρεσε αυτό.

alX είπε...

Update: To quote είναι από τον Peter Carroll και το Liber Kaos. Για την ακρίβεια λέει "Hell is the condition of having no alternatives".

Συγκεκριμένα είναι από το κεφάλαιο Principia Chaotica το οποίο έχω μεταφράσει εδώ: http://discordiagr.blogspot.com/2010/09/principia-chaotica.html

Ανώνυμος είπε...

Ναι το έχω διαβάσει στο παρελθόν.
Έριξα μια 4-5η ανάγνωση.

Και κάτι άσχετο που θυμήθηκα τώρα, σχετικό με την επιρροή όλων αυτών, έπαιξα πρόσφατα ένα βιντεο-παιχνίδι, το Assassin's Creed.
Εκεί ήσουν μέλος των ασσασσίνων, οι οποίοι κοντράρονται με τους Templars (Ναΐτες) σε έναν κόσμο γεμάτο συνωμοσίες. Το σλόγκαν των ασσασσίνων είναι Nothing is True, Everything is permitted.
Και στο στόρυ του παιχνιδιού, έχει ανακαλυφθεί ένα μηχάνημα το οποίο επιτρέπει να ανακτάς την γενετική μνήμη που υπάρχει αποθηκευμένη στο DNA. (7o κύκλωμα του εγκεφάλου, Νευρογενετικό Κύκλωμα σύμφωνα με το μοντέλο του Λίρι).

alX είπε...

Ναι, ωραίο στόρυ, αλλά κρίμα που είναι ψιλό μέτριο σαν παιχνίδι... Υπάρχει και το www.secretsocietywars.com για τους πιο ρομαντικούς, text based players όπως εγώ... Και φυσικά, για τους ακόμα πιο ρομαντικούς, υπάρχει και το card game του Steve Jackson...

Νίκος Δημήτριος Μάμαλος είπε...

δεν έχω ιδεά από αυτά τα κόλπα με τα παιχνίδια! Μήπως πρέπει να ετοιμάσεις μια συνολική παρουσίαση;

alX είπε...

Εντάξει, αλλά άμα μας δούμε πρωτοσέλιδο ως πράκτορες των Ιλλουμινάτι, υποχείρια του Άρχοντα του Σκότους και λοιπά κοπλιμέντα, υποχρεούστε να τους τρολάρετε ώσπου να αυτολοβοτομηθούν.

Spy είπε...

Μόνο το Munchkin έχει τύχει να παίξω από Steve Jackson. Το secretsocieties το τσεκαρα αλλά έχασα την μπάλα νωρίς :)

Unknown είπε...

και εγώ από Munchkin ξεκίνησα (ακόμη έχω μια κατάρα κότας πάνω μου) και μετά τα Illuminati ήταν μονόδρομος :-) Κάπου έχει ο al-x αναλυτική παρουσίαση αλλά είναι της μόδας πλέον άλλοι έχουν κάνει ΡΕΠΟΡΤΑΖ όχι αστεία --> http://www.apocalypsejohn.com/2010/10/illuminati-card-game.html.

Ευτυχώς που για όσα fnords συναντάμε γύρω μας άλλα τόσα μπορούμε να εντοπίζουμε παίζοντας :-) Ισως τα παιχνίδια να μας εκπαιδεύουν για να σπάμε τον προγραμματισμό...

the Idiot Mouflon είπε...

Όρτσα τα πανιά!