Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

Erisian of the Year (2011 anniversary edition)


Το 2011 ήταν απροσδόκητα χαοτικό, ακόμα και για εμάς τους Ντισκορντιανούς. Ειδικά πάνω από την Ελλάδα, είναι λες και έχει εγκατασταθεί μόνιμα μια τεράστια δίνη που ρουφάει ενέργεια.

Φυσικά, βρισκόμαστε σε πλεονέκτημα απέναντι στα Ανεριστικά μέλη του είδους μας καθώς μας είναι περισσότερο εύκολο να προσαρμοστούμε στις καινούργιες συνθήκες και να αντισταθούμε στα παντός είδους Βαμπίρ που έχουν ξαμοληθεί. Για την ακρίβεια πολλές φορές αισθανόμαστε right at home που θα έλεγαν και οι Βρετανοί και δεν μπορούμε να κρύψουμε ένα γελάκι, αν και δε θα έπρεπε… But we fuckin’ told you so, you damn cabbages!
        Έι εσύ! Μην παίζεις με το φαγητό σου! –
Είναι κάτι σαν τις βόλτες με το τρενάκι στο λούνα παρκ. Άλλοι το διασκεδάζουν περισσότερο, άλλοι λιγότερο.

Βέβαια δεν είναι όλο το χάος δημιουργικό, αλλά μπορεί με λίγη (ή και περισσότερη) προσπάθεια να μετασχηματιστεί. Είναι πολύ πιο εύπλαστο από την Τάξη. Θερμοπλαστικό, όπως έλεγε και ο Σάιμον Μουν, όχι Θερμοσκληρικό.

Λοιπόν.

Σεβόμενοι το γεγονός ότι πολλοί από εσάς ακολουθείτε το Γρηγοριανό ημερολόγιο από συνήθεια, και μιας και το 2011 τελειώνει σε ένα μήνα, σκεφτήκαμε ότι είναι κρίμα να περάσει μια τόσο Εριστική χρονιά χωρίς κάποιου είδους Βραβείο.
Για αυτό και αποφασίσαμε να απονείμουμε το βραβείο του «Ερισιανού της Χρονιάς» σε αυτόν που κατάφερε να προωθήσει το Λόγο της Θεάς (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο!
Ο νικητής θα λάβει το βραβείο του και θα ανακηρυχτεί τιμητικό μέλος της Στοάς του Σάπιου Μήλου.
Παρακαλείσθε, όσοι θέλετε, να στείλετε υποψηφιότητες και τον λόγο που τις προτείνετε, όπως επίσης και ιδέες για το βραβείο.
Φυσικά θα σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα.

Fnord out.

7 σχόλια:

kouperti είπε...

τα βραβεία, τα βραβεία, πές μας τα βραβεία! μπορούμε να προτείνουμε κόσμο? πρέπει να φέρουμε και χαοτικοντισκορντιανο πορτφόλιο ή μετράει ο λόγος μας?

al-x είπε...

Εχ, δεν τα ξέρω ακόμα τα βραβεία, ήλπιζα να βοηθήσετε...
Τί πορτφόλιο; Το ότι το διάβασες είναι αρκετό πιστεύω...

Ανώνυμος είπε...

Λέμε τα κατορθώματα μας ή προτείνουμε άλλους που έκαναν κάτι καλό;

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω ΓΑΠ. Τον ανακύρηξαν πράκτορα του χάους εξάλλου!

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι έτσι προτείνω τον Πάγκαλο στην κατηγορία king of the trolls :)

kouperti είπε...

tha paiksei poly GAP agapitoi anwnumoi, opote kalo einai na exoume kai alles upopsifiotites, topikes, e8nikes kai diagalaksiakes

Simon Neoritis είπε...

1)

(Δ)ιαολεμένοι
(Ν)εοταξικοί
(Τ)ραπεζίτες

2) Διαγαλαξιακός Πάγκαλος:
Κάτι σε διασταύρωση πορ-δείλού Χοντρο-νέρντ, σάπιου Κρεαταγορίτη,και μεγαλοσχημόνων κτηνών απο Star Wars Episode1(ξέρετε που) και Hitchhiker's Guide to the Galaxy (ξέρετε που).