Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Discordian Projects

Μας δείξανε τα fluxcraft (a decentralized collaborative interdisciplinary workshop - a playground) και το EHNIX - Discordian Communication Network, δύο φρέσκα [fn0rd] projects και μας άρεσαν πολύ!

Σκεφτόμαστε εδώ και 1 λεπτό να ξεκινήσουμε ένα section με ενδιαφέροντα projects και σας καλούμε να βοηθήσετε. Έχετε υπόψιν σας ντισκορντιανοερισιανες δράσεις? Αν δεν έχετε καιρός να ξεκινήσετε μια!


και όπως λένε και στο EHNIX, let's Unite in Divided Discord!

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πως λέγεται ο Πατρινός πεφωτισμένος;

Ανώνυμος είπε...

Ιλλουμινάρας!

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχα!
Πολύ καλό φίλε!

Unknown είπε...

---> http://what-would-i-say.com/ <---

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το Σαββάτο 16 του μήνα έχει πρεμιέρα το La danza de la realidad!
Στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος , κινηματογράφος ΛΑΙΣ Ιερά Οδός 48

Unknown είπε...

για πες, για πες πώς σου φάνηκε!

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα να κάνω σχόλιο αλλα ξεχάστηκα. Τώρα έχω έρθει να ξαναματαδω τό holy mountain και για πρώτη φορά σε μεγάλη οθόνη. Στο θέμα μας η ταινία ήταν περισσότερο ωμή από τις προηγούμενες από την άποψη οτι τα έδινε όλα στο πιατο, οποτε και λιγότερο μυστηριακή. Βέβαια καταλάβαμε και με τη βουλα πλέον ένα σωρό πράγματα που προβληματίζουν την Αλέξανδρο και τα υποψιαζόμασταν από τις παλιές του ταινίες. Γενικά πολύ καλή εντύπωση, αν και με μικρότερο προϋπολογισμό τα κατάφερε μια χαρά νομίζω. Να μην είχε και τόση ζέστη στην αίθουσα :-P ήμουν ο μόνος ευτυχώς με κοντομανικο και παίζει να καθομουν μια σειρά πίσω σου.

Ανώνυμος είπε...

Ήταν μια βιογραφικη ταινία και αυτό την έκανε πολύ διαφορετική. Δεν ξέρω αν κάποιος που δεν έχει ξαναδεί jodo θα του άρεσε. Αλλα δεν με ενδιαφέρει κιόλας, εμένα μια χαρά μου φάνηκε, αλλα δεν ήταν και holy mountain, που ξαναείδα πριν λίγο.

Ερώτηση προς όλους τους ντισκορντιανους εδώ μέσα, για κάτι που με είχε απασχολήσει από παλιά αλλα τό θυμήθηκα τώρα που είδα πάλι τό holy mountain. Τι έχετε να πείτε για την μπιχτη που ρίχνει για τον Timothy Leary;

Καλά πήρε τό αυτί μου κατι σχόλια από θεατές κατά την έξοδο από την αίθουσα, ανάθεμα αν κατάλαβαν στο ελάχιστο αυτό που νομίζω οτι ήθελε να περάσει ο jodo.

Ανώνυμος είπε...

Άιντα σχολιαστε κ εσείς πως σας φάνηκε η ταινία!

Unknown είπε...

ΑΑαχ με φάγανε τα τρεχάματα! Που λέτε, πολύ συγκίνηση ρε παιδί μου, μια πάνω μια κάτω. Προσωπικά δεν κατάφερα να την δω με αναλυτική ματιά την ταινία, με πήρε το ποτάμι της αφήγησης/εικόνας. Oντως εξαιρετικά επεξηγηματική και με μια παιχνιδιάρικη διάθεση να σου κλείνει το μάτι στα πιο δύσκολα ζητήματα όπως πάντα. Διασκέδασα να μετράω ταρώ (ή έτσι νόμισα) και έκανα οτι δεν καταλάβαινα τις τελετουργικές τραγωδίες της παιδικής ηλικίας. Δεν έχω να πω κάτι άξιο αναφοράς προς το παρόν, προτιμώ να σας διαβάσω. Πάντως μου άρεσε πολύ, οι συμβολισμοί όπως πάντα γεμάτοι συναίσθημα και η παρέα με ανάμεικτα (προς το θετικό) συναισθήματα.

Υ.Γ.1 Αποκλείεται να ήσουν πίσω μου, μοναδικές Ανωνυμε με κοντομάνικο, θα είχες απλώσει το χέρι στα μοναδικά στην αίθουσα ποπκορν μας!
Υ.Γ. 2 Ανώνυμε 2, Ηταν εξαιρετικά ενδιαφέρον οτι ένας φίλος στην παρέα ο οποίος πριν μήνες είχε δει το HM και είχε φρίξει, ενθουσιάστηκε με το DdlR! Παράξενο... Αλήθεια, θέλεις να μας πεις παραπάνω για την "μπιχτή" για να το κουβεντιάσουμε?

Unknown είπε...

και επίσης δωράκι που μόλις (synhcro<3) έσκασε στο feed μου http://disinfo.com/2013/11/jodorowskys-lost-film/

Ανώνυμος είπε...

Ο ίδιος ανώνυμος υπέβαλα τα ανωτέρω σχόλια.

Η "μπιχτή" βρίσκεται στο 1h:38m του HM, όπου δείχνει τους πλανημένους αναζητητές της αλήθειας που ξέμειναν στο μπαρ πάνθεον, είναι ο τύπος που λέει: 'το βιβλίο των νεκρών είναι ένα τρίπ' και τον δείχνει να καταπίνει lsd. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.

Το εκπληκτικό με το HM είναι ότι όσες φορές και να το δώ (έχω χάσει λογαριασμό, τουλάχιστον 5), κάθε φορά ανακαλύπτω νέα πράγματα και συμβολισμούς που δεν είχα καταλάβει νωρίτερα.

Μου κάνει εντύπωση γιατί διαβάζω το Psychomagic The Transofrmative Power of Shamanic Psychotherapy και προσπαθώ να καταλάβω καλύτερα τη φιλοσοφία του και δεν μου φαίνεται πουθενά να είναι ασύμβατη με αυτά που λέει ο Leary.

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με τον φίλο σου, ίσως είναι αρκετά παρεξηγήσιμο το HM, γιατί όπως σου είπα και απο τα σχόλια που άκουσα στον κινηματογράφο (οτι η ταινία στην ουσία κοροϊδεύει και κράζει όλα αυτά που πραγματεύεται), οι τύποι έπιασαν το αντίθετο νόημα απο αυτό που εγώ αντιλαμβάνομαι, λαμβάνοντας υπόψιν όσα έχω διαβάσει και στο βιβλίο του που προανέφερα.

Εδώ νομίζω ταιριάζει η ατάκα του RAW στον πρόλογο του Zen without zen masters: "this book is a mirror. If a monkey looks in, no philosopher looks out".

Για τον χορό της πραγματικότητας συμφωνώ ότι χρειάζεται να το ξαναδούμε για να βγάλουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα. Μια ισον καμία για τέτοιες ταινίες :)

Ανώνυμος είπε...

Το tusk είναι απο τις ταινίες του που δεν έχω δεί προς το παρόν.

Unknown είπε...

μμμ, υποθέτω οτι δεν είναι μπηχτή προς τον Leary, αλλά μπηχτή προς αυτούς που παράφρασαν/εμπορευματοποίησαν τη δουλεια του Leary.

Απο την άλλη μπορεί να θέλει να πει κάτι για left hand/right hand. Να το δούμε άλλη μια φορά μπας και το αποφασίσουμε? :-)

http://www.youtube.com/watch?v=atXEM-LuV88&list=PLiXS2f7h4AgrQkJFsnewcv5av6loCMZ4V&index=3

Μόλις τελειώσεις το βιβλίο και εφόσον έχεις όρεξη, ψήνεσαι να μας γράψεις σχόλια/ιδέες?
Δεν το έχω διαβάσει :-/

Unknown είπε...

έλεος οι συγχρονικότητες :-) http://www.complex.com/music/2013/11/kanye-west-brooklyn-rant-tesla

Ανώνυμος είπε...

Ένα προ-σχόλιο πριν απάντησω (όχι σήμερα).

What the mindfuck was that?
Μήπως ειναι η απάντηση στο τι ήταν αυτή η μπιχτη που συζητάμε? :-D

Ορίστε και μια φωτογραφία της erykah badu

http://factmag-images.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2012/08/erykah_badu.jpeg