Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2005

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 : ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ

BΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ

  1. ΧΑΝΓΚ ΜΑΝΓΚ

Σοφός της αρχαίας Κίνας και Επίσημος Ντισκορντιανός Ιεραπόστολος στους ειδωλολάτρες Κινέζους. Αυτός που επινόησε και κληροδότησε το ΙΕΡΟ ΤΑΟ. Προστάτης της Εποχής του Χάους. Άγια Ημέρα : 5 Ιανουαρίου.

  1. Δρ. BAN BAN MOTZO

Κορυφαίος γιατρός στα βάθη της Αφρικής και δημιουργός εξαίσιων ομοιωμάτων. Δόκτορας του Χουντού, από το Μεγάλο Μητροπολιτικό Σχολείο Οικιακής Βιβλικής Έρευνας του Γιόρμπα Λίντα Ιησού Σωτήρα! Μ.Δ.Γ.Α.Π.Ε., Μέλος των Διαγαλαξιακών Γοριλών Αϊτής για Παγκόσμια Ειρήνη. Προστάτης της εποχής της Διχόνοιας. Άγια Ημέρα : 19 Μαρτίου

[Σημείωση : Οι Ερισιανοί της σέκτας του Γελαστού Χριστού ισχυρίζονται ανόητα πως ο Δρ. Μότζο είναι απατεώνας και πως ο ΠΑΤΑΜΟΥΜΤΖΟ ΛΙΝΓΚΑΝΑΝΤΑ είναι ο πραγματικός Δεύτερος Απόστολος. Ο Άρχοντας Ομάρ ισχυρίζεται πως ο Δρ. Μότζο φόρτωσε με μίσος τον Παταμούντζο, ο οποίος απαντούσε στέλνοντας μόνο Δονήσεις Αγάπης. Εμείς όμως, τα μέλη της POEE γνωρίζουμε πως ο Παταμούντζο είναι ο πραγματικός απατεώνας και πως οι δονήσεις του, ήταν στην πραγματικότητα μια προσπάθεια να υπονομεύσει το αποστολικό δικαίωμα του Δρ. Μότζο, κλονίζοντας το πνεύμα του.]

  1. ΣΡΙ ΣΥΑΝΤΑΣΤΙ ΣΥΑΝΤΑΒΑΚΤΑΒΥΑ ΣΥΑΝΤΑΣΤΙ ΣΥΑΝΝΑΣΤΙ ΣΥΑΝΤΑΣΤΙ ΚΑΒΑΚΤΑΒΥΑΣΚΑ ΣΥΑΝΤΑΣΤΙ ΣΥΑΝΝΑΣΤΙ ΣΥΑΝΤΑΒΑΤΑΒΥΑΣΚΑ ΣΥΑΝΤΑΣΤΙ ΣΥΑΝΝΑΣΤΙ ΣΥΑΝΤΑΒΑΚΤΑΒΥΑΣΚΑ

Κατά κόσμον ΣΡΙ ΣΥΑΝΤΑΣΤΙ

Το όνομα του είναι στα Σανσκριτικά και σημαίνει : Όλοι οι ισχυρισμοί είναι αληθείς κατά μία έννοια, ψευδείς κατά μία έννοια, ανούσιοι κατά μία έννοια, αληθείς και ψευδείς κατά μία έννοια, αληθείς και ανούσιοι κατά μία έννοια, ψευδείς και ανούσιοι κατά μία έννοια και αληθείς, ψευδείς και ανούσιοι κατά μία έννοια.

Είναι Ινδός Βραχμάνος και Πρίγκιπας, γέννημα θρέμμα της φυλής του Πεγιότ, γιος του ευγενή τσιφ Σπόρος Του Ηλιόσπορου και της Ινδιάνας γυναίκας του Μαίρη Τζέην. Προστάτης των Ντισκορτιανών ψυχεδελικού τύπου. Προστάτης της εποχής της Σύγχυσης. Άγια Ημέρα : 31 Μαΐου.

[Σημείωση : Ο Σρι Συαντάστι δεν θα πρέπει να συγχέεται με τον ευλογημένο Άγιο Γκούλικ τον Μαστουρωμένο, που δεν είναι το ίδιο άτομο αλλά ο ίδιος Απόστολος.

4. ZARATOYNT ο Αδιόρθωτος, που μερικές φορές μπορεί να απαντηθεί και ως ZARATOYNT ο Πιστός.

Ένας πεισματάρης ερημίτης στην Ευρώπη του Μεσαίωνα και χαοτικός εξολοθρευτής της Βίβλου. Ονομάστηκε «Εχθρός της Πίστης». Ανακάλυψε τις Πέντε Εντολές. Προστάτης της εποχής της Γραφειοκρατείας. Άγια Ημέρα : 12 Αυγούστου.

  1. ΜΑΛΑΚΛΥΠΑΣ Ο ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ

Περιπλανώμενος σοφός στην αρχαία Μεσόγειο (Μέση- Γη), που ακολουθούσε ένα πεντάκτινο αστέρι στα σοκάκια της Ρώμης, της Δαμασκού, της Βαγδάτης, της Ιερουσαλήμ, της Μέκκας και του Καΐρου, φέροντας ένα σύμβολο που έμοιαζε να γράφει «ΧΑΜΟΣ» (Αυτό είναι παρανόηση. Το σύμβολο στην πραγματικότητα έγραφε «ΧΑΖΟΣ». Ο Μαλ-1 είναι αντι-προφήτης). Προστάτης και συνονόματος του Μαλ-2. Προστάτης της εποχής των Συνεπειών. Άγια Ημέρα : 24 Οκτωβρίου

Όλες οι δηλώσεις είναι αληθείς κατά μία έννοια, ψευδείς κατά μία έννοια, ανούσιες κατά μία έννοια, αληθείς και ψευδείς κατά μία έννοια, αληθείς και ανούσιες κατά μία έννοια και αληθείς ψευδείς και ανούσιες κατά μία έννοια. Μια δημόσια επεξήγηση της πνευματικής Σχολής του Σρι Συαντάστι.

Όλες οι διδασκαλίες της Πνευματικής Σχολής του Σρι Συαντάστι είναι αληθείς κατά μία έννοια, ψευδείς κατά μία έννοια, ανούσιες κατά μία έννοια, αληθείς και ψευδείς κατά μία έννοια, αληθείς και ανούσιες κατά μία έννοια και αληθείς ψευδείς και ανούσιες κατά μία έννοια. Ανώτερη Πνευματική Σχολή του Παταμούντζο Λινγκανάντα.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Φίλε... Νιώθω κάπως παράξενα... Όπως ο γέρος μου όταν είναι μεθυσμένος....


(Το παρών απόσπασμα είναι από το Principia Discordia γραμμένο από τον Μαλακλύπα τον Νεώτερο (Malaclypse the Younger))