Τετάρτη 17 Μαΐου 2006

--><-- P.O.E.E. --><--

Η POEE (προφέρεται «ΠΟΕΕ», στα ελληνικά «ΠΤΕΕ») είναι αρκτικόλεξο της ΠΑΡΑΘΕΟ-ΑΝΑΜΕΤΑΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΗΣ ΕΡΙΔΟΣ. Το πρώτο μέρος μπορεί να θεωρηθεί πως σημαίνει «ισοδύναμη θεότητα, που αντιστρέφει το πέρα από το μυστήριο». Δεν είμαστε πραγματικά εσωτερικοί, είναι απλά πως κανείς δεν μας δίνει σημασία.

Η ΥΨΗΛΗ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ Ο ΜΑΛΑΚΛΥΠΑΣ Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ, ΑΒ, ΔΔ, ΦΙΤ, είναι ο αρχιερέας της ΡΟΕΕ, η οποία ΡΟΕΕ είναι θεμελιωμένη στις επισκοπικές αποκαλύψεις που του προσέφερε απλόχερα η Θεά. Ονομάζεται, Πανφιλάγαθος Πολυπατέρας της Χρυσής Παρθενίας .

Ο επικεφαλής ναός της ΡΟΕΕ είναι η εταιρία του Τζόσουα Νόρτον της Κοινωνίας της Έριδος, που βρίσκεται στην επίφυση του Μαλ-2 και μπορεί να βρεθεί εντοπίζοντας τον υπόλοιπο Μαλ-2 στο χώρο και στο χρόνο.

Η ΡΟΕΕ δεν έχει οικονομικό απόθεμα, δε δεσμεύεται από νόμους, δεν έχει κατευθυντήριες γραμμές, πέρα από την επίφυση του Μαλ-2 και μόνο έναν ηθικό ενδοιασμό τον οποίο ο Μαλ-2 φυλάει στο μπρελόκ των κλειδιών του.

Η ΡΟΕΕ δεν έχει κατοχυρωθεί, ενσωματωθεί ή με οποιονδήποτε τρόπο χαρτογραφηθεί από το Κράτος, έτσι το Κράτος δεν αναγνωρίζει την ΡΟΕΕ ούτε τις χειροτονήσεις της, κάτι που είναι δίκαιο, καθώς και η ΡΟΕΕ δεν αναγνωρίζει το Κράτος.

Η ΡΟΕΕ έχει 5 ΒΑΘΜΟΥΣ:

Είναι ο νεόφυτος, ή ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΟΣ.

Ο ΔΙΑΚΟΝΟΣ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΟΣ, που μόλις αρχίζει να τα πιάνει.

Ένας ΙΕΡΕΑΣ/ΙΕΡΕΙΑ της ΡΟΕΕ

Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ, ο Πολυπατέρας.

Και ο *ΠΑΠΑΣ* της ΡΟΕΕ.

Οι ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΟΙ είναι εξουσιοδοτημένοι να μυούν άλλους ως λεγεωνάριους της Κοινωνίας της Έριδος. Οι ΙΕΡΕΙΣ ορίζουν τους ΔΙΑΚΟΝΟΥΣ τους. Ο ΠΟΛΥΠΑΤΕΡΑΣ χειροτονεί Ιερείς. Δε γνωρίζω για τους *ΠΑΠΕΣ*.


(Το παρών απόσπασμα είναι από το Principia Discordia γραμμένο από τον Μαλακλύπα τον Νεώτερο (Malaclypse the Younger))

Δεν υπάρχουν σχόλια: