Δευτέρα 20 Ιουνίου 2005

Ο Νόμος του Πέντε

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΕ

Ο Νόμος του Πέντε είναι από τα παλαιότερα Ερισιανά Μυστήρια. Αποκαλύφθηκε πρώτα στον Καλό Άρχοντα Όμαρ και αποτελεί μία από τις μέγιστες συνεισφορές του Κρυμμένου Ναού του Χαρούμενου Χριστού.

Η 'POEE*', προσυπογράφει τον Νόμο του Πέντε, της σέκτας του Όμαρ. Επίσης η 'POEE' αναγνωρίζει το άγιο 23 (2+3=5), που ενσωματώθηκε από τον Επίσκοπο Δρ. Μορντεκάι Μαλιγκνάτους, στην Ντισκορτιανή σέκτα του, Τους Αρχαίους Πεφωτισμένους Προφήτες της Βαυαρίας**.

Ο Νόμος του Πέντε δηλώνει πολύ απλά πως : ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΕΝΤΑΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΡΕΤΕΣ Η ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΕ, Η ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΜΜΕΣΑ Η ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ 5.

Ο Νόμος του Πέντε δεν λαθεύει ποτέ.

Στα Ερισιανά αρχεία υπάρχει ένα παλιό σημείωμα από τον Όμαρ στο Μαλ-2 : «Βρίσκω τον Νόμο του Πέντε, να είναι όλο και πιο εμφανής, όσο περισσότερο κοιτάω.»

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε αυτό το έγγραφο ως χαρτί τουαλέτας.


* Paratheoanametamystichood Of Eris Esoteric
** Ancient Illuminated Seers Of Bavaria aka Illuminati


(Το παρών απόσπασμα είναι από το Principia Discordia γραμμένο από τον Μαλακλύπα τον Νεώτερο (Malaclypse the Younger))

1 σχόλιο:

Yulin είπε...

To 5 είναι πολύ σημαντικό νούμερο.

Καταρχήν είναι πολλαπλάσιο του 3, αλλά και λίγο μεγαλύτερο.

Αρκετά μεγαλύτερο για να μην είναι μεγαλύτερο κατά 1 πχ και ο τρία του πει: "ουρτ ρε, είσαι μια φτηνή απομίμηση", ούτε πολύ μακριά να του πει ο τρία: "που πας ρε σνομπάκια με το μπλαζέ ύφος, πάλι 3 θα σου ρίξω."

Έτσι διακριτικά και αξιοπρεπέστατα πάρκαρε δύο θέσεις παραδίπλα, αν και λίγο στραβά ενώ ανέβηκε κομματάκι και στο πεζοδρόμιο και χτύπησε με το φτερό ελάχιστα τον κάδο απορριμμάτων.

Τίποτα από αυτά βέβαια δεν έχει σημασία. Το 5 είναι πολύ μπροστά όπως και να το κάνεις..