Τρίτη 1 Αυγούστου 2006

Τα πέντε Τάγματα της Αταξίας («Αυτοί»)

«Και ιδού, ο Νόμος δημιουργήθηκε ως εξής: ΕΠΙΒΟΛΗ της Τάξης = κλιμάκωση της Αταξίας!» (Χ.Μ.Τ: Το Ευαγγέλιο σύμφωνα με τον Φρεντ, 1:6)


Τα πέντε Τάγματα της Αταξίας («Αυτοί»)
Στρ. Πανδαιμόνιος, Εν ενεργεία

Οι σπόροι των ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΤΑΞΙΑΣ φυτεύτηκαν αρχικά από τον Γκριζοπρόσωπο στους νεαρούς ακόλουθούς του. Σχηματίζουν το σκελετό του Ανεριστικού Κινήματος που τονίζει την Αρχή της Τάξης και δρα ανταγωνιστικά στο αναγκαίο συμπλήρωμά της, την Αρχή της Αταξίας. Τα Τάγματα αποτελούνται από άτομα που είναι εξαρτημένα από την εξουσία, την ασφάλεια και τον έλεγχο, δηλαδή είναι τυφλωμένοι από την Ανεριστική Ψευδαίσθηση. Δε γνωρίζουν πως ανήκουν στα Τάγματα της Αταξίας. Εμείς όμως ξέρουμε.

1. Το Στρατιωτικό Τάγμα ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΠΛΕΥΡΟΥ ΝΑΟΥ. Αυτό το Τάγμα είναι για όλους τους στρατιώτες και γραφειοκράτες του κόσμου.

2. Το Πολιτικό Τάγμα ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΚΟ. Αυτό είναι κρατημένο για νομικούς, λογοκριτές και άλλους παρόμοιας φάρας.

3. Το Ακαδημαϊκό Τάγμα ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΕΙΟΥ. Αυτοί συνήθως κατοικούν σε σχολεία και πανεπιστήμια, και διαφεντεύουν πολλά απ’ αυτά.

4. Το Κοινωνικό Τάγμα ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Αυτό αποτελεί κυρίως την λαϊκή εκδοχή των περισσότερο επαγγελματικών στρατιωτικών, πολιτικών, ακαδημαϊκών και ιερών Ταγμάτων.

5. Το Ιερό Τάγμα ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ. Δεν γνωρίζουμε πολλά για την Κ.Δ. η αρχή της όμως χάνεται στα βάθη των αιώνων και είναι πολύ πιθανό να ιδρύθηκε από τον ίδιο τον Γκριζοπρόσωπο. Είναι γνωστό πως στην εποχή μας κυριαρχούν απόλυτα σε όλες τις οργανωμένες εκκλησίες του κόσμου. Εικάζεται επίσης πως μεταμφιέζουν λάχανα και τα πασάρουν για ανθρώπινα όντα.


Κάποιος που ανήκει σε ένα η περισσότερα Τάγματα
Είναι πολύ πιθανό να σηκώνει το λάβαρο του αντι-
Κατεστημένου, ως λάβαρο του κατεστημένου
- αρκεί να είναι κάποιου είδους λάβαρο.



(Το παρόν απόσπασμα είναι από το Principia Discordia γραμμένο από τον Μαλακλύπα τον Νεώτερο (Malaclypse the Younger) - Η πνευματική ιδιοκτησία είναι φυλακή. Ελευθερώστε την τέχνη. Αντυπώστε και διανείμετε κατά βούληση)

4 σχόλια:

enteka είπε...

γεια, μπράβο και πάλι για την καλή δουλειά. ήθελα να σου πω ένα όνειρο που είδα στη χαλκιδική τις προάλλες: οδηγούσα και στο αμάξι ήταν οι γονείς μου και η αδερφή μου. Για παράβαση του ΚΟΚ μας σταματάει αστυνομικός και μας βάζει σε μια μίζερη μεγαλούτσικη αίθουσα και περιμένουμε. Έχω αγχωθεί πολύ. [...] Σαν απο μηχανής θεός εμφανίζεται το γνωστό μήλο, αιωρείται λίγο στον αέρα και πέφτει με δύναμη στη μέση της αίθουσας αφήνοντας έναν περίεργο καπνό. Τα θυμάμαι μπερδεμένα: οι αστυνομικοί αρχίζουν να απαγγέλουν φιλοσοφία, κότες συλληφθέντον αρχίζουν να πετούν αριστερά και δεξιά, δυνατές μουσικές παίζουν από κρυφά ηχεία και γενικά ένας ξεκαρδιστικός πανζουρλισμός σαν όλοι να τρελάθηκαν. Επωφελήθηκα από την ταραχή, πήρα την οικογένεια και γλιτώσαμε, ξέροντας ότι οι αστυνομικοί δεν θα θυμόνταν ποτέ την παράβασή μου με το αμάξι.

...
:)

Unknown είπε...

Πολλά 5άρια έχουν οι "άλλοι" και μου μυρίζει 5-αταξία ερισιανή. πως μπορούμε να μιλάμε για "άλλους",όταν "εμείς" αποτελούμε τη σάρκα του μήλου? ποιος είναι το σκουλίκι? πόσα μήλα έφαγε ο 11 πριν κοιμηθεί?

alX είπε...

11,
Καταλαβαίνεις ότι τώρα πρέπει η να καείς στην πυρά ή να ανακυρηχθείς άγιος.

κουπερτι, ρωτάς πολλά.....
επανέλαβε μετά από μένα.
Δεν υπάρχουν άλλοι. Δεν υπάρχει μήλο. Δεν υπάρχει σκουλίκι. Δεν υπάρχει συνομωσία. Όλα είναι εντάξει. Δεν το διάβασες ποτέ αυτό. fnord.

Unknown είπε...

επανατοποθέτησε τη δυσπεψία του 11 σαν Fn0rd. OverAndDone