Τρίτη 29 Αυγούστου 2006

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ (Ο ΠΕΝΤΑΛΟΓΟΣ)


Ο ΠΕΝΤΑΛΟΓΟΣ ανακαλύφθηκε από τον ερημίτη Απόστολο Ζαρατούντ το πέμπτο έτος της κάμπιας. Τις βρήκε χαραγμένες σε χρυσοποίκιλτη πέτρα, ενώ κατασκεύαζε μια βεράντα για να λιάζεται έξω από τη σπηλιά του, η σημασία τους όμως είχε χαθεί καθώς ήταν γραμμένες σε έναν μυστηριώδη κώδικα. Παρόλα αυτά, μετά από 10 εβδομάδες και 11 ώρες πυρετώδους και εξονυχιστικής έρευνας διέκρινε πως το μήνυμα μπορούσε να διαβαστεί αν στεκόταν στο κεφάλι του και το κοιτούσε ανάποδα.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΕΞΗΣ Ω ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ!

Ι - Δεν υπάρχει Θεά πέρα απ’ την Θεά και Εκείνη είναι η Θεά σου. Δεν υπάρχει Ερισιανό κίνημα, πέρα απ’ το Ερισιανό Κίνημα και είναι Το Ερισιανό Κίνημα. Και το κάθε Σώμα Χρυσού Μήλου είναι το αγαπημένο σπίτι ενός Χρυσού Σκουληκιού.

ΙΙ - Κάθε Ντισκορντιανός θα χρησιμοποιεί πάντα το Επίσημο Σύστημα Αρίθμησης των Ντισκοντιανών Κειμένων.

ΙΙΙ - Απαιτείται από κάθε Ντισκορντιανό κατά το αρχικό στάδιο της Διαφώτισής του να Φύγει Μόνος και να συμμετέχειι Χαρωπά στην βρώση ενός Χοτ Ντογκ μια Παρασκευή. Ευλαβική τελετή ως διαμαρτυρία ενάντια στους δημοφιλής Παγανισμούς της Μέρας: του Καθολικού (Ορθόδοξου και λοιπών παραρτημάτων) Χριστιανισμού (όχι κρέας την Παρασκευή), του Ιουδαϊσμού (όχι κρέας χοιρινού), των Ινδουιστών (όχι μοσχαρίσιο κρέας), των Βουδιστών (όχι ζωικό κρέας), και των Ντισκορντιανών (όχι Χοτ Ντογκ).

ΙV - Κάθε Ντισκορντιανός απαγορεύεται να συμμετέχει στην βρώση Χοτ Ντογκ καθώς αυτή ήταν η παρηγοριά Της Θεάς Μας όταν ήρθε αντιμέτωπη με την Αρχική Προσβολή.

V - Κάθε Ντισκορντιανός απαγορεύεται να Πιστεύει αυτά που διαβάζει.

ΈΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ! ΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΧΑΙΡΕ ΕΡΙΔΑ!

ΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΘΟΥΝ.

Ερώτηση κρίσεως από την ΣέκταΤοπάνγκα ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΜΥΑΛΩΝ ΒΟΥΔΑ : Αν είναι αδέρφια μας, γιατί δεν μπορούμε να τα φάμε;

(Το παρόν απόσπασμα είναι από το Principia Discordia γραμμένο από τον Μαλακλύπα τον Νεώτερο (Malaclypse the Younger) - Η πνευματική ιδιοκτησία είναι φυλακή. Ελευθερώστε την τέχνη. Αντυπώστε και διανείμετε κατά βούληση)

Δεν υπάρχουν σχόλια: