Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2007

Η Έρις συλλογίζεται για 3125 χρόνια


Σημερινή ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Μέρα του Καρότου
Χτεσινή ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ναι
ΕΤΑΙΡΕΙΑ Προέλευσης: Εταιρεία του Τζόσουα Νόρτον - Σαν Φρανσίσκο
προς: ΑΔ. Rampant Pancreas, tRRoCR(a)pttM

Αδερφέ Ραμ,
η οξυδερκής παρατήρησή σου πως η Eris γραμμένη ανά
ποδα είναι Sire, όπως επίσης και το συμπέρασμά σου πως κρύβει έναν συμβολισμό σεξουαλικής φύσεως, με οδήγησαν σε κάποιες δικές μου παρατηρήσεις.
Η Eris γραμμένη ποδανά είναι Rise. Αν του γυρίσουμε τα μέσα έξω, αυτό γίνεται Reis, που είναι κάποιο είδος χρήματος, μολονότι Πορτογαλικής-Βραζιλιάνικης προέλευσης και πλέον παρωχυμένο. Από αυτό μπορούμε να συμπεράνουμε πως η Eris έχει σφετεριστεί τη θέση του Eros (θεού του έρωτα), στα μάτια όσων διαβάζουν ανάποδα, κάτι που που σίγουρα έκανε τον Eros sorE. Τότε εκείνη προφανώς καταχράστηκε λεφτά από την Ολυμπια Περιουσία και πήγε στην Βραζιλία όπου άνοιξε μια αλυσίδα οίκων ανοχής (μπουρδέλων, που σίγουρα θα τύγχαιναν αναγνώρισης από τον αντρικό πλυθησμό). Αυτό νομίζω πως είναι σημαντικό καθώς η λέξη MADAM διαβάζεται και ανάποδα! Επίσης είναι ένας τίτλος μεγάλου σεβασμού, παρόμοιος με το Sire.

Έτσι σε ευχαριστώ για τα οξυδερκή σχόλιά σου, μπορεί να αποτελούν τη λύση στο μυστήριο για το που στον πούτσο βρίσκόταν η Eris τα τελευταία 3125 χρόνια.



(Το παρόν απόσπασμα είναι από το Principia Discordia γραμμένο από τον Μαλακλύπα τον Νεώτερο (Malaclypse the Younger) - Η πνευματική ιδιοκτησία είναι φυλακή. Ελευθερώστε την τέχνη. Αντυπώστε και διανείμετε κατά βούληση)

Δεν υπάρχουν σχόλια: