Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

ΈΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ: ΣΗΜΕΙΩΣΗ #10

7/28
Τ.Μ:
Σχετικά με την προέλευση του συμβόλου με την πυραμίδα και το μάτι, για άκου αυτή την απίθανη ιστορία από το βιβλίο «Ιπτάμενοι Δίσκοι στη Βίβλο» της Βιρτζίνια Μπράσινγκτον (Saucerian Books, 1963, σελίδα 43):
Το Ηπειρωτικό Κονγκρέσο είχε ζητήσει από τον Μπέντζαμιν Φράνκλιν και τον Τζον Άνταμς να σχεδιάσουν μια σφραγίδα για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής... Κανένα από τα σχέδια που φτιάξανε ή τους παραδόθηκαν δεν ήταν κατάλληλο...
Τελικά, αργά τη νύχτα αφού είχαν περάσει ολόκληρη τη μέρα δουλεύοντας το σχέδιο, ο Τζέφερσον βγήκε λίγο να πάρει καθαρό αέρα στον κήπο και να καθαρίσει το μυαλό του. Σε λίγα λεπτά, όρμηξε μέσα στο δωμάτιο ουρλιάζοντας περιχαρής: «Το βρήκα! Το βρήκα!». Πράγματι, στα χέρια του κρατούσε κάποια σχέδια. Ήταν τα σχέδια που απεικόνιζαν τη Μεγάλη Σφραγίδα όπως την ξέρουμς σήμερα.
Όταν τον ρώτησαν που βρήκε τα σχέδια, ο Τζέφερσον τους είπε μια πολύ παράξενη ιστορία. Τον πλησίασε λέει ένας άντρας που φορούσε ένα μαύρο μανδύα από πάνω ως κάτω και του είπε πως αυτός (ο ξένος) ήξερε πως προσπαθούσαν να σχεδιάσουν μια Σφραγίδα και είχε ένα σχέδιο που ήταν κατάλληλο και γεμάτο νόημα...
Αφού είχε καταλαγιάσει ο ενθουσιασμός, βγήκαν και οι τρεις έξω να βρουν τον ξένο, αλλά εκείνος είχε εξαφανιστεί. Έτσι, ούτε οι Πατέρες που ίδυσαν το έθνος μας ούτε κανένας ξέρει ποιος σχεδίασε πραγματικά την Μεγάλη Σφραγίδα των Ηνωμένων Πολιτειών!

Πατ
~The Illuminatus! Trilogy, Robert Shea - Robert Anton Wilson (Book 1: The Eye in the Triangle)


Creative Commons LicenseΑυτό το έργο χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα.

3 σχόλια:

aerostatik είπε...

αναρωτιέμαι αν η ανάρτηση συνδέεται με το νέο βιβλίο του DAN BROWN

alX είπε...

...ή αν ο Dan Brown συνδέεται με την ανάρτηση.

tentas είπε...

αχαχαχαχα
πολυ καλη η αναρτηση και το μπλογκ γενικα.αλλα η απαντηση στο σχολιο ειναι πολυ μπροστα...