Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Talking about Illumination!

Μερικές φορές, η Φώτιση έρχεται με τους πιο παράξενους τρόπους και στις πιο ανύποπτες στιγμές. Στην περίπτωση της Τζιλ Μπόλτι Τέηλορ ήρθε με ένα εγκεφαλικό.
Ας αφήσουμε την Τζιλ να μας πάει μια σπάνια (και απίστευτα λεπτομερή) βόλτα στην ιδιότυπη μύησή της στο club των Πεφωτισμένων.




Εδώ, μπορείτε να βρείτε και το προσωπικό site της Dr Jill, όπως επίσης και το βιβλίο που έχει εκδώσει, σχετικά με την απίστευτη εμπειρία της.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λίγο τραβηγμένο όπως το θέτεις περί κλουμπ Πεφωτισμένων.. η κυρία περιγράφει απλώς μια εμπειρία ανάλογη του κένσο, όπως λέμε στο ζεν. Μια προσωρινή δλδ έκλαμψη, διαφορετική από το σατόρι, τη μόνιμη δλδ φώτιση..δεν είναι κάτι καινούριο ξέρεις ούτε και σπάνιο..κάτι αντίστοιχο έχω βιώσει σε διαλογιστική κατάσταση μέσα σε φύση, όπου μέσα σε λίγα λεπτά άρχισα να αισθάνομαι τη μοριακή μου δομή να λιώνει..για να μην αναφερθώ σε εμπειρίες ψυχοτρόπων ουσιών και μας πάρουν στο ψιλό once again...

alX είπε...

Χεχε, οκ.

suum cuique, όπως λέτε κι εσείς εκέι στο ζεν.

Ανώνυμος είπε...

όχι ρε κοξ..αυτό δεν το λέμε στο ζεν..α ρε Μαχακασιάπα που τραβάει ο οργανισμός σου! Να σε ρίχνει σφαλιάρα και στο καπάκι να πέφτει στα τέσσερα και να νιαουρίζει..εκεί να δεις τι θα πει πεφωτισμένο γλέντι αλά ζεν!

alX είπε...

Ναι γενικά οι σφαλιάρες φοριούνται στο ζεν.
Δεν υπάρχει πιο άμεσος τρόπος μετατόπισης της εστίασης από μια μίνι διάσειση ε;
Ή ένα εγκεφαλικό.
Ή και όχι.

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως υπάρχει! Ιδού!

Σηκώνουμε τα χεράκια ψηλά, στο ύψος της γκλάβας μας. Τοποθετούμε τους αντίχειρες μέσα στις τρούπες που ονομάζονται αυτιά. Εν συνεχεία, με τους δείκτες κλείνουμε τα μπιρμπιλοματάκια μας. Στο κατόπι, τοποθετούμε τους μέσους εις τα ρουθούνια μας, τον δεξιό στο δεξί ρουθουνάκι και αντιστοίχως τον αριστερό στο αριστερό ρουθουνάκι. Τέλος, παρέα ο παράμεσος με τον μικρό, αγγίζουν τρυφερά και κλείνουν το στοματάκι μας. Όχι, δεν μπαίνει ούτε βγαίνει τίποτις από όλες τις τρούπες της κεφάλας μας πλέον. Μένουμε εκεί όσο αντέχουμε. Το τι θα δούμε-ακούσουμε-μυρίσουμε-γευτούμε, εναπόκειται εις την ευαισθησία του τυρόγαλού μας. Χαβ α νάις τριπ!

(τυρόγαλο=εγκέφαλος)