Τετάρτη 12 Ιουλίου 2006

Ερισιανή Μαγική Τελετή - Η Κατάρα της Γαλοπούλας

Μας αποκαλύφθηκε από τον Απόστολο Δρ. Βαν Βαν Μότζο και χρησιμεύει ως συγκεκριμένο αντίμετρο στην Κατάρα του Γκριζοπρόσωπου. Η Κατάρα της Γαλοπούλας μεταδίδεται από δω σε όλους τους Ερισιανούς για την δίκαιη προστασία τους.

Η Κατάρα της Γαλοπούλας δουλεύει. Βασίζεται γερά στο γεγονός πως ο Γκριζοπρόσωπος και οι ακόλουθοί του χρειάζονται απαραίτητα ένα ανεριστικό περιβάλλον για να λειτουργήσουν και πως μια συντονισμένη εισαγωγή εριστικών δονήσεων θα ουδετεροποιήσει τα θεμέλιά τους. Η Κατάρα της Γαλοπούλας έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά και μόνο για να για αντισταθμίζει αρνητικές ανεριστικές δονήσεις και αν εισαχθεί σε ένα ουδέτερο ή θετικά ανεριστικό περιβάλλον (όπως ένας ποιητής που δουλεύει τον ρυθμό των λέξεων) θα αποδειχθεί ακίνδυνη, ή χειρότερα, ενοχλητική. Δεν είναι σχεδιασμένη για χρήση ενάντια σε αρνητικές εριστικές δονήσεις, μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί σαν εριστικό όχημα για να εισάγει θετικές εριστικές δονήσεις σε ένα παραστρατημένο εριστικό περιβάλλον. Σ’ αυτή την περίπτωση, αποτελεί ευθύνη του Ερισιανού Μάγου να κατασκευάσει τις θετικές δονήσεις αν θέλει να έχει αποτελέσματα. ΠΡΟΣΟΧΗ - όλες οι μορφές μαγείας είναι δυνατές και προαπαιτούν κουράγιο και ακεραιότητα από τον Μάγο. Αυτή η τελετή, χρησιμοποιηθεί λάθος, μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ. Θετικό κίνητρο είναι απαραίτητο για αυτοπροστασία.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ:

Σταθείτε στην στάση που στεκόταν ο μποξέρ Τζον Σάλιβαν όταν ετοιμαζόταν να παίξει μπουνιές. Κοιτάξτε τον συγκεκριμένο γκριζοπρόσωπο που επιθυμείτε να βραχυκυκλώσετε, ή προς την κατεύθυνση της αρνητικής ανεριστικής δόνησης που θέλετε να εξουδετερώσετε. Ξεκινήστε κουνώντας τα χέρια σας με όποιον τρόπο επιθυμείτε και κάντε κινήσεις σα να ήσαστε Μανδραγόρας που προσπαθεί να χουφτώσει μια σέξι γιγαντίνα (?) . Ψάλτε δυνατά και καθαρά:

ΓΚΟΜΠΛ, ΓΚΟΜΠΛ, ΓΚΟΜΠΛ, ΓΚΟΜΠΛ, ΓΚΟΜΠΛ!

Τα αποτελέσματα θα είναι ορατά αμέσως.


(Το παρόν απόσπασμα είναι από το Principia Discordia γραμμένο από τον Μαλακλύπα τον Νεώτερο (Malaclypse the Younger) - Η πνευματική ιδιοκτησία είναι φυλακή. Ελευθερώστε την τέχνη. Αντυπώστε και διανείμετε κατά βούληση)