Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2006

Το Ειλικρινές Βιβλίο της Αλήθειας

Μια Βίβλος του Ερισιανού Κινήματος

και πως αποκαλύφθηκε στον

επίσκοπο Άρχοντα Ομάρ Καγιάμ Ρέιβενχαρστ, ΦΙΤ, Bull Goose του Ολύμπου, και Μέγα Πάστορα της Αόρατης Εκκλησίας του Γελαστού Χριστού, Μυστικός Ναός του Χαρούμενου Χριστού, Ράντσο του Γελαστού Βούδα Χριστού (ΓΒΧ)

Από το ειλικρινές βιβλίο της αληθειας

Το Βιβλίο των εξηγήσεων, Κεφάλαιο 1

1. Παρουσιάστηκε μια μέρα στον Άρχοντα Ομάρ ένας Αγγελιαφόρος της Κυράς μας, που του είπε για ένα Ιερό Όρος μέσα στο οποίο ήταν θαμμένο ένα Ειλικρινές Βιβλίο.

2. Και ο Άγγελος της Έριδος πρόσταξε τον Άρχοντα: Πήγαινε λοιπόν τώρα και ξέθαψε την Αλήθεια, έτσι ώστε να την γνωρίσεις, και γνωρίζοντάς την, να τη διαδώσεις, και διαδίδοντάς την, να πλεύσεις μέσα της, και πλέοντας μέσα της, να της πεις ψέματα, και λέγοντάς ψέματα στην Αλήθεια, να γίνεις ένας Ποιητής του Λόγου και Ομιλητής Ειπωμένων ? έμπνευση για όλους τους ανθρώπους και Γραφέας των Θεών.

3. Έτσι ο Ομάρ πήγε στο Ιερό Όρος, ανατολικά του Πουθενά, και εκεί έπιασε δουλειά και έσκαβε στην άμμο για πέντε μέρες και πέντε νύχτες, χωρίς όμως να βρει το Βιβλίο.

4. Στο τέλος πέντε ημερών και πέντε νυκτών σκαψίματος, ήρθε η ώρα που ο Ομάρ τελικά εξαντλήθηκε. Έτσι ακούμπησε το φτυάρι του στην άκρη και ξάπλωσε στην άμμο, χρησιμοποιώντας για μαξιλάρι ένα Χρυσαφένιο Σεντούκι που είχε ανακαλύψει την πρώτη ημέρα που άρχισε το σκάψιμο.

5. Ο Ομάρ κοιμήθηκε.

6. Την Πέμπτη ημέρα του ύπνου του, ο Άρχοντας Ομάρ έπεσε σε έκσταση, και εκεί στην έκσταση του Ονείρου, ήταν που του παρουσιάστηκε ένας αγγελιαφόρος της Κυράς που του μίλησε για έναν Ιερό Κήπο μέσα στον οποίο ήταν κρυμμένο ένα Χρυσαφένιο Σεντούκι.

7. Και ο Άγγελος της Έριδος πρόσταξε τον Άρχοντα: Πήγαινε εσύ τώρα λοιπόν και σήκωσε την Κρύπτη, έτσι ώστε να σου ανήκει, και αφού σου ανήκει, να την μοιραστείς, και μοιράζοντάς την, να την αγαπήσεις, και αγαπώντας την, να κατοικείς μέσα της, και κατοικώντας μέσα στην Κρύπτη, να γίνεις ένας Ποιητής του Λόγου και Ομιλητής Ειπωμένων ? έμπνευση για όλους τους ανθρώπους και Γραφέας των Θεών.

8. Ο Ομάρ όμως άρχισε να οδύρεται λέγοντας στον Άγγελο: Τι είναι αυτές οι μαλακίες μεγάλε; Τι με νοιάζει εμένα ο Λόγος και τα Ειπωμένα; Τι με νοιάζει η έμπνευση όλων των ανθρώπων; Τι κερδίζει κάποιος αν είναι Γραφέας των Θεών όταν από την άλλη οι Γραφιάδες των κυβερνήσεων δεν κάνουν απολύτως τίποτα, όμως πληρώνονται καλύτερα;

9. Και ιδού, ο Άγγελος ξέσπασε με οργή και ο Ομάρ χτυπήθηκε με δύναμη στο έδαφος από ένα Αόρατο Χέρι και δεν σηκώθηκε για πέντε μέρες και πέντε νύχτες.

10. Και συνέβη την Πέμπτη μέρα που ονειρεύτηκε, και στο όνειρό του είδε ένα Όραμα, και στο Όραμα αυτό τον πλησίασε ένας αγγελιαφόρος της Κυράς μας που του εμπιστεύτηκε μια ταμπακέρα από πούρα Rigoletto που περιείχε πολλές κάρτες σημειώσεων, κάποιες από αυτές βρίσκονταν σε δεσμίδες με λαστιχάκι γύρω γύρω, και πάνω σ’ αυτές τις κάρτες ήταν μερικές φορές γραμμένοι κάτι στίχοι, ενώ σε κάποιες άλλες δεν ήταν γραμμένο τίποτα.

11. Ήταν σ’ αυτό το σημείο που ο Άγγελος Πρόσταξε τον Άρχοντα: Λάβε αυτό το Ειλικρινές Βιβλίο της Αλήθειας στην καρδιά σου και λάτρεψέ το. Προχώρα μ’ αυτό μπροστά στη Γη και πρόσφερέ το στους Βασιλιάδες των Εθνών και τους Συλλέκτες Σκουπιδιών. Κήρυξε από αυτό στους Δίκαιους, ώστε να αλλάξουν τρόπο ζωής και να Μετανοήσουν.


(Το παρόν απόσπασμα είναι από το Principia Discordia γραμμένο από τον Μαλακλύπα τον Νεώτερο (Malaclypse the Younger) - Η πνευματική ιδιοκτησία είναι φυλακή. Ελευθερώστε την τέχνη. Αντυπώστε και διανείμετε κατά βούληση)


Δεν υπάρχουν σχόλια: