Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2006

Ο βωμός της Brunswick

Στο προάστιο Γουίτιερ του Λος Άντζελες υπάρχει μια αίθουσα μπόουλινγκ. Σ’ αυτό το ταπεινό μέρος, το Έτος 3125 της Κυράς μας (1959*), η Έρις αποκαλύφθηκε σε όλη Της τη μεγαλοπρέπεια στο Σώμα του Χρυσού Μήλου για πρώτη φορά.

Προς τιμήν αυτού του Απίστευτου Γεγονότος , ο Άγιος αυτός Τόπος λατρεύεται ως Βωμός από όλους τους Ερισιανούς. Μία φορά κάθε πέντε χρόνια, το Σώμα του Χρυσού Μήλου οργανώνει ένα προσκύνημα στον Βωμό της Brunswick, ένα προσκύνημα που δείχνει την αφοσίωση τους και στο οποίο δε μετέχουν στη Βρώση Κανενός Χοτ Ντογκ ενώ στοχάζονται λίγο σχετικά με τα Πάντα.

Είναι γραμμένο πως όταν το Σώμα επιστρέψει στο Βωμό την 5η φορά για 5 φορές, τότε ο κόσμος μας θα φτάσει στο τέλος του:

Η ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

ΕΦΤΑΣΕ

Και Πέντε Μέρες πριν από αυτό Το Γεγονός, ο Μαλακλύπας ο Πρεσβύτερος, Απόστολος της Έριδος, θα διαβεί τους δρόμους του Γουίτιερ, φορώντας ένα Σημάδι ώστε να το διαβάσουν όσοι μπορούν: «ΧΑΜΟΣ», ως προειδοποίηση του Επερχόμενου Χαμού που επίκειται πάνω στα Παιδιά του Ανθρώπου. Είθε να σημάνει το γεγονός αυτό Αναζητώντας τους Φτωχούς και μοιράζοντας σ’ αυτούς Πολύτιμα Κουμπιά του ΜΑΟ. Από κει και πέρα, για τις Πέντε αυτές Μέρες, το Γουίτιερ θα είναι γνωστό ως Η Επικράτεια του Θαντ.

Ως υπηρεσία στην ανθρωπότητα και γενικότερα στον πολιτισμό, όπως και ειδικότερα σε εμάς, το Σώμα του Χρυσού Μήλου αποφάσισε πως η οργάνωση ενός τέτοιου Προσκυνήματος είναι αρκετή και πως είναι εξαιρετικά φρόνιμο να μη φτάσουν ποτέ στο να την πραγματοποιήσουν.

* Δε θυμάμαι καλά, ίσως ήταν το 1958.


(Το παρόν απόσπασμα είναι από το Principia Discordia γραμμένο από τον Μαλακλύπα τον Νεώτερο (Malaclypse the Younger) - Η πνευματική ιδιοκτησία είναι φυλακή. Ελευθερώστε την τέχνη. Αντυπώστε και διανείμετε κατά βούληση)

Δεν υπάρχουν σχόλια: