Παρασκευή 8 Αυγούστου 2008

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ: Σημείωση #6

7/26
Τ.Μ.:

Η Λέσχη του Τζον Μπιρτς ερεύνησε το θέμα και έχουν βρει μια δικιά τους θεωρία. Η πρώτη πηγή που βρήκα ήταν σ’ ένα φυλλάδιο «ΣΔΣ: Συνομωσία για την Κυριαρχία του Κόσμου», από τον Γκάρι Άλλεν, συντάκτη του περιοδικού των Μπίρτσερς, Αμερικανική Άποψη.
Η θέση του Άλλεν λέει πως ο Σεσίλ Ρόουντς δημιούργησε μια μυστική εταιρεία για να εγκαθιδρύσει κυριαρχία των Βρετανών στον κόσμο το 1888. Η εταιρεία αυτή λειτουργεί μέσω του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, των υποτροφιών Ρόουντς, και κρατήσου, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων, ενός μη κερδοσκοπικού ιδρύματος για την μελέτη των Διεθνών Σχέσεων που βρίσκεται δίπλα μας, στην 68η οδό στη Νέα Υόρκη. Εφτά από τους εννιά τελευταίους Υπουργούς Εξωτερικών έχουν βγει από το ΣΔΣ, τονίζει ο Άλλεν, όπως και πολλοί άλλοι επιφανείς πολιτικοί, συμπεριλαμβανομένου και του Ρίτσαρντ Νίξον. Υπονοείται επίσης, χωρίς όμως να λέγεται καθαρά πως ο Γουίλιαμ Μπάκλεϋ Τζ., (παλιός εχθρός των Μπίρτσερς) είναι ένα ακόμη εργαλείο στα χέρια του ΣΔΣ. Τα τραπεζικά συμφέροντα των Μόργκαν και Ρόθτσιλντ υποτίθεται πως χρηματοδοτούν τα πάντα.
Πώς συνδέεται αυτό με τους Ιλλουμινάτι; Ο κ. Άλλεν πετάει μόνο σπόντες, συνδέοντας τον Ρόουντς με τον Τζον Ράσκιν και τον Ράσκιν με παλιότερους διεθνιστές, και δηλώνει τελικώς πως «ο αρχιτέκτων αυτού του μιασματικού είδους μυστικών εταιρειών» ήταν ο Άνταμ Βάισχαουπτ τον οποίο αποκαλεί «το τέρας που ίδρυσε το Τάγμα των Ιλλουμινάτι το 1776».

Πατ

~The Illuminatus! Trilogy, Robert Shea - Robert Anton Wilson (Book 1: The Eye in the Triangle)mp3 version ---> here <----


Creative Commons LicenseΑυτό το έργο χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: