Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ: Σημείωση #8

7/27
Τ.Μ.:

Κάποια παραπάνω στοιχεία για τη θεωρία Ουάσινγκτον-Βάισχαουπτ:

Παρά το γεγονός ότι το πρόσωπό του κυκλοφορεί σε δισεκατομμύρια γραμματόσημα και χαρτονομίσματα και το πορτραίτο του κοσμεί κάθε δημόσιο κτίριο της χώρας, κανείς δεν είναι απόλυτα σίγουρος πως έμοιαζε ο Ουάσινγκτον. Μια δημιουργία των «Project 20», το ντοκιμαντέρ «Γνωρίστε τον Τζορτζ Ουάσινγκτον» θα προβληθεί σήμερα στις 7.30 στο κανάλι (συμπληρώστε όνομα τοπικού καναλιού). Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει πορτρέτα της εποχής του πρώτου Προέδρου, κάποια απ’ αυτά μάλιστα δεν μοιάζουν καν να είναι ο ίδιος άνθρωπος.

Αυτό είναι ένα δελτίο τύπου από το NBC στις 24 Απριλίου 1969. Κάποια πορτρέτα βρίσκονται και στην εγκυκλοπαίδεια Μπριτάννικα και η ομοιότητα με πορτρέτα του Βάισχαουπτ είναι αναμφισβήτητη.
Συμπτωματικά, η Μπάρμπαρα μου έδειξε αυτό: Το γράμμα στο Πλέιμποϋ που ρωτούσε για τους Ιλλουμινάτι, είχε ως υπογραφή «Ρ.Σ., Κάνσας Σίτι, Μιζούρι». Σύμφωνα με τις τοπικές εφημερίδες του Κάνσας, ένας Ρόμπερτ Στάντον κάτοικος της πόλης βρέθηκε νεκρός στις 17 Μαρτίου, 1969 (περίπου μια βδομάδα αφού κυκλοφόρησε το Πλέιμποϋ Απριλίου) με τον λαιμό του κομμένο λες από τα δόντια κάποιου τεράστιου κτήνους. Δεν υπήρξε αναφορά για κάποιο αγνοούμενο ζώο από τους τοπικούς ζωολογικούς κήπους.

Πατ
~The Illuminatus! Trilogy, Robert Shea - Robert Anton Wilson (Book 1: The Eye in the Triangle)mp3 version ---> here <----


Creative Commons LicenseΑυτό το έργο χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: