Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2008

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ: Σημείωση #7

7/27

Τ.Μ.:
Αυτό είναι από μια αριστερή εφημερίδα στο Σικάγο (The Rogerspark, Σικάγο, Ιούλιος 1969, Τόμος 2, Νο 9: «Ο Ντέιλι συνδέεται με τους Ιλλουμινάτι», ανώνυμου):
Κανένας ιστορικός δε γνωρίζει τι συνέβη στον Άνταμ Βάισχαουπτ αφού εξορίστηκε από την Βαυαρία το 1785 και οι σημειώσεις του «Ουάσινγκτον» στο προσωπικό του ημερολόγιο μετά από την ημερομηνία αυτή αναφέρονται συχνά στη συγκομιδή κάνναβης από το Όρος Βερνόν
Η πιθανότητα πως ο Άνταμ Βάισχαουπτ σκότωσε τον Τζορτζ Ουάσινγκτον και πήρε τη θέση του υπηρετώντας δύο θητείες ως ο πρώτος μας πρόεδρος είναι πλέον επιβεβαιωμένη.
… Τα δύο βασικά χρώματα της αμερικανικής σημαίας είναι, αν εξαιρέσεις ένα μπλε κομμάτι σε μια γωνία, κόκκινο και άσπρο: αυτά είναι επίσης τα επίσημα χρώματα των Χασισίμ. Η σημαία όπως και η πυραμίδα των Ιλλουμινάτι έχουν 13 οριζόντιους διαχωρισμούς: το δεκατρία είναι φυσικά, ο παραδοσιακός κώδικας για την μαριχούανα… και χρησιμοποιείται ακόμα από τους Hells Angels μεταξύ άλλων.
Τώρα, ο Ουάσινγκτον ίδρυσε το Φεντεραλιστικό κόμμα. Ο άλλος αντίπαλος τότε, οι Δημοκρατικοί Ρεπουμπλικανοί, δημιουργήθηκε από τον Τόμας Τζέφερσον [και] υπάρχουν βάσιμες υποψίες για να δεχτούμε τη μαρτυρία του Αιδεσιμότατου του Τσάρλεστον Τζεντεντάια Μορς, που κατηγόρησε τον Τζέφερσον πως ήταν πράκτορας των Ιλλουμινάτι. Έτσι ακόμα στην απαρχή της κυβέρνησής μας, και τα δύο κόμματα ήταν προσωπεία των Ιλλουμινάτι.…
Το άρθρο στη συνέχεια επαναλαμβάνει την αναφορά του Τίνσετ πως ο δήμαρχος Ντέιλι χρησιμοποίησε την φράση «Ewige Blumenkraft» κατά τη διάρκεια της ακατάληπτης απάντησής του στον Έιμπ Ρίμπικοφ.


Πατ

~The Illuminatus! Trilogy, Robert Shea - Robert Anton Wilson (Book 1: The Eye in the Triangle)mp3 version ---> here <----Creative Commons LicenseΑυτό το έργο χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: