Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Η "κοινή λογική" είναι υπερεκτιμημένη...

Κοινή λογική; ΧΑ! Τί πάει να πει κοινή λογική δηλαδή; Αν πιστέψουμε στην κοινή λογική, τότε η Γη είναι επίπεδη... Είναι; Ή μήπως είναι..;

6 σχόλια:

aerostatik είπε...

επίπεδη ανάρτηση...

alX είπε...

Ναι, σαν τα καρτούν...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΠΑΛΑΒΗ 23η ΒΟΗΘΟΣ είπε...

ΠΑΛΑΒΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΟΗΘΟΣ: Είμαι δεμένη από το δέρμα των δοντιών μου και τα νύχια των ποδιών μου σ’ ένα βράχο που δεσπόζει πάνω από μια μανιασμένη αλμυρή θάλασσα και άγριοι άνεμοι με βολοδέρνουν πάνω σε μακριά και μεγάλα κύματα, πιο λευκά κα πιο βαριά απ’ ό,τι υπήρξε ποτέ το νερό. Αν τον αφήσω, θα πέσω και θα τσακιστώ στα βράχια και θα θαφτώ κάτω από τόνους θυελλώδους αλατιού, πνιγμένη στην ξερή θάλασσα. Αν πάλι δεν τον αφήσω, θα πρέπει να μείνω κρατημένη πάνω του και τον κρατάω και να τον κρατάω, προς τί; Βαριέμαι τόσο, που μου ‘ρχεται να τσιρίξω. Τσιρίζω δυνατά, αλλά κανείς δεν ακούει από το ουρλιαχτό του ανέμου και το μπουμπουνητό του αλατιού που καταρρέει. Σε όλους τους υπόλοιπους εύχομαι καλή διασκέδαση.
ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ: Τι πράγμα;;
ΠΑΛΑΒΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΟΗΘΟΣ: Πριν αυτοκαταστραφεί το σκάφος, εύχομαι να περάσετε τον καιρό σας διασκεδάζοντας όπως εσείς θέλετε. Μου φαίνεται πως πρέπει να αφήσω τώρα. Έφυγα. Εεεεε-γιααααααα! Χριστέ μου! Είναι σκέτη γλύκα!

alX είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Hh_shsRfXqk

Kyklon! είπε...

Πείτε στην Κοινή Λογική πως της την έχω στημένη, αν την πετύχω πουθενά την γάμησε!